Gjør Det Beste Ut Av Situasjonen Med Disse Oppussingstipsene

mars 8, 2021

Gjør Det Beste Ut Av Situasjonen Med Disse Oppussingstipsene

Oppussing prosjekter har potensial til å gjøre eller ødelegge lommeboken, investeringen og videresalg verdi. Denne artikkelen vil gi deg mange gode råd om hvordan du kan beskytte investeringen du har gjort, få det beste igjen for pengene og ikke gå blakk i prosessen.

Når du pusser opp et kjøkken eller bad, unngå å bruke linoleum. Den fremste grunnen til dette er at linoleum har falt ut av moten og kan gjøre din nye renovering synes datert. Flis har et mye bedre utseende, kan brukes i enhver situasjon hvor du kan velge linoleum, og kan til og med ha strålende varmegitter installert under for ekstra berøring av oppvarmede gulv.

Hvis du bor i en leilighet, leilighet eller et lite hjem uten plass til vaskemaskin og tørketrommel, bør du vurdere å få en kombinasjonsenhet. Mange av disse enhetene er så små som oppvaskmaskin, så rommet som er nødvendig for å innlemme en er ikke betydelig. Du kan bruke maskinen til å både vaske og tørke klærne dine.

Resirkulere molding i skap av ditt gamle hus til slutt ut din renovering prosjektet! Noen ganger, finne molding å matche molding fra gamle hus kan være nesten umulig. Ett alternativ er å fjerne molding som er, sannsynligvis inne i skap. Youll ‘ aldri bli oppmerksom på, at dens ‘ borte og det er alt gjenopprettet å dens storhet, ut inne det åpen der hvor den kan sett.

Vær forberedt i god tid før oppussing. Gjør din kreative tenkning så vel som din pragmatiske figur langt foran de faktiske forbedringene. Dette vil tillate deg å fokusere på oppgaven uten å bli sidesporet. Det er mange arenaer der du kan få inspirasjon, inkludert dine venners hjem, magasiner, TV og til og med oppussingsbutikker.

Hvis du har vann som lekker fra toppen av kranen, er det to måter du kan løse dette problemet på. Prøv først å stramme kjertelmutteren. Kjertelmutteren holder spindelen på kranen på plass. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve å erstatte gummiforseglingen på spindelen, også kjent som O-ringen.

Når du gjør et prosjekt som krever skruer som skal settes inn i gips, bør du bruke ankere. Ankere forsterker skruen for å gjøre et sterkere grep, slik at de kan holde mer vekt. Noen skruer er inkludert med et plastanker som er satt inn i veggen før skruene, mens andre har ankere bygget rett inn i skruen, i form av en sterk metallspiral.

Hvis du har tregulv og kjæledyr, vet du at det er nesten uunngåelig at en urinerende ulykke vil eller allerede har funnet sted. Det er en enkel løsning for å lagre tregulvet. Finn flekken på gulvet ditt og ta en flaske hydrogenperoksid. Sitt ved siden av flekken og begynn å helle peroksid på flekken sakte. Sørg for å utvise forsiktighet, fordi for mye peroksid kan skade gulvene dine og ha en negativ effekt. Hvis det brukes i de riktige dosene, vil peroksidet lette flekkens utseende.

Som du kan se, det er mye involvert i selv de mest enkle hjemme forbedringsprosjekter. Men, hvis du følger dette rådet og bruke den til å gjøre virkelig kloke investeringsbeslutninger, bør du ikke ha problemer med å velge de beste prosjektene og de beste pengene sparer ideer til hjemmet ditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *